skip to Main Content

4 Grunde Til At Du Bør Købe En Gamer Mus

Spørg enhver gamer, hvad der er det første tilbehør, du skal anskaffe dig, og svaret vil uden tvivl vil være en gamer mus. Det er den ene ting, du har brug for, hvis du er bare det mindste seriøs med sporten. Her er 4 gode grunde til, hvorfor du har brug for en gaming mus.

Du spørger måske, vil en almindelig mus ikke være helt fin? Svaret er nej! Af samme grund som at du skal du bruge en smørkniv til at skære smør, har du brug for en gamer mus til at spille godt.

1. Brugertilpasning og software

Med en gamermus får du mere af alt. Der er masser af knapper, der kan tilpasses, flere følsomhedsindstillinger og i mange tilfælde inkluderet software som kan justeres. Næsten alle spillemus har mere end dine almindelige to knapper og et rullehjul. Der er knapper på musens sider, øverst, og nogle har en knap i musens greb, som kan tilpasses til bestemte handlinger i dit spil

Mange har også justerbare vægtindstillinger. Du kan tilføje eller fjerne vægt for at finjustere musens fylde og vægt. Disse vægte er normalt lavet af metal og kan tilføjes eller fjernes af brugeren på få sekunder, alt efter behov.

Tilpasningsmulighederne slutter ikke der. Nøglefunktionen i enhver spillemus skal være dens software. De kommer med deres egen dedikerede løsning, der giver dig mulighed for at tilpasse, hvad den enkelte knap gør, følge med i batteristatus (på en trådløs mus) og tilpasse følsomheden. Endnu bedre giver det dig mulighed for at tildele forskellige konfigurationer til forskellige spil, og brugerprofiler kan automatisk indlæses. Derudover kan du typisk tilpasse farvebelysningen på musen – det såkaldte RGB.

2. Design

Du vil bemærke, at disse gaming mus typisk er designet væsentligt anderledes. Mens nogle er lavet for udseendets skylds, har de fleste af dem en unik form for ergonomi. Uanset hvad årsagen er, er en gamer mus meget bedre end alternativerne.

En attraktiv mulighed skal være RGB-belysningen. Faktisk kan du med den medfølgende software tilpasse RGB-lyset til enhver farvevariant, du vælger. Farver kan også repræsentere følsomheden af sensoren (cpi / dpi), der passer til enhver anvendelse.

3. Præcision og følsomhed

Et højere DPI er designet til at være præcist og meget nøjagtigt og er hovedsageligt baseret på den inkluderede hardware. Når følsomhedsindstillingerne kan justeres inden for den inkluderede software, kan resultaterne være overraskende, og fører til langt færre problemer, der resulterer i forsinkelse under en session.

I modsætning til en almindelig mus er en spillemus følsom over for den mindste input. Det er en virkelig vigtig funktion, i stort set alle slags spil du spiller.

Med en almindelig mus, selv efter en justering på et par millimeter, er der ingen faktisk bevægelse af markøren. Men når du kommer forbi den lille tærskel, springer musen over mere end du gerne vil have den.

Det er meget usandsynligt, at du løber ind i dette problem med en solid løsning fra en af ​​de større producenter på gamer mus markedet.

Det er heller ikke 2010 længere. Så antag ikke, det er kun kabelforbundet mus, der er stabile. Mange af de nylige trådløse mus er lige så gode som deres kablede versioner. De bruger en dedikeret modtager og kan være yderst nøjagtige. 

4. Ergonometri

Lad os se det i øjnene. Hvis du er en rigtig gamer, vil du bruge flere timer på en computer og at skulle stoppe på grund af ondt i hånden er den sidste ting, du ønsker – især ikke undervejs i kampens hede.

Med en spillemus er det knap et problem. Selvfølgelig anbefales det ikke at spille spil i timevis uden pause. Men selv hvis du ikke spiller i en længere periode, vil et dårligt musedesign føre til finger-, hånd- og håndledsbelastning.

Producenter går langt for at studere den menneskelige hånd sammen med dens forskellige former og størrelser, når de opretter produkter. Billedet herunder repræsenterer de vigtigste typer greb, som vi bruger.

Der kan være mange gode grunde til at købe en gamer mus.. Modellerne er af høj klasse og vil utvivlsomt være med til at oppe dit game. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *