skip to Main Content
Februar 2019 – Nye Logitech Gaming Headsets

Februar 2019 – Nye Logitech gaming headsets

Logitech launcher 4 nye modeller i februar 2019. Her kan du læse mere om hvad modellerne har at byde på, og om det er noget for dig. Temaet er bedre lyd og total højere komfort.

Det har været et stykke tid siden Logitech introducerede et nyt spil headset, men i dag forkaster virksomheden os med fire nye modeller.

High-end Gaming Headsets

Startende i high-end enden, er Logitech G935. Dette headset har Pro-G 50mm lyddrivere som er fremstillet af et hybridnet materiale, som firmaet hævder at levere dybere bas og fyldigere lydprofil. Logitech G935 støtter også surround sound kvaliteten op til DTS-hovedtelefon: X 2.0.

Derudover er dette nye produkt også det første headset til at få Logitechs LightSync-teknologi, som synkroniserer RGB-belysning mellem alle Logitech G-produkter og kan endda lade headsettet lyse op for at efterligne indholdet på skærmen. Forhåbentlig har Logitech opdateret nøjagtigheden af ​​sidstnævnte tilstand siden funktionen debuterede først på Logitech G650 højttalersystemet, hvor det ikke levede op til forventninger og forhåbningerne.

Logitech G935 ligner til forveksling sin forgænger, Logitech 933, men det er blevet justeret lidt med læderets ørekopper, som erstatter det stofmateriale, der blev brugt sidste gang.

Logitech G935 vil sælge til omkring DKK 1.100, og hvis du ikke har noget imod ledninger, har Logitech G635 alle de samme lydkvalitet forbedringer og belysningssystem i en DKK 900 udgave i et kablet headset.

Headsets til gamere på budget

Videre til det tredje produkt i lanceringer, Logitech G432 er placeret som et mid-range 7.1 surround sound gaming headset. Ligesom Logitechs flagskibs headset får denne også sine nye Pro-G 50mm-drev og en USB DAC.

De eneste funktioner, du ikke får, er RGB-belysning og knapper, men det hjælper også med at gøre hørebøfferne meget mindre voluminøse – og i vores optik, mere æstetiske.

Logitech G432 trådløse høretelefoner er prissat til DKK 500, og hvis du ikke har brug for eller vil have USB DAC, kommer Logitech G332 til en endnu billigere pris på DKK 370.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *